Placeholder image

Zondag 12 december

Aftrap: 14:30

VERSLAG

Vandaag werd er in de groupceyssensarena nog eens op zondag namiddag gespeeld. Tegenstander was Grote Heide de voorlaatste in de rangschikking. De opdracht was dus om kost wat kost de 3 punten thuis te houden om in de running te blijven voor een Top 5 plaats.
Coach D'Amires recupereerde Brent Gilissen (verlost van de wijsheidstanden), en ook Ricardo Casas Trobbiniani stond na maanden blessureleed terug op het wedstrijdblad. Beide spelers begonnen de wedstrijd op de bank.
KVV begon furieus aan de wedstrijd en dat leverde reeds in de 3e minut een doelpunt op via Klevin Sagang. Daarna speelde Jens Baeten een hoofdrol. Hij gaf de assist voor de eerste goal, maakte het tweede doelpunt (minuut 36) en lokte een strafschop uit, die hij zelf omzette (minuut 59). Tussendoor hadden Ward De Leger (minuut 42) en topschutter Arne Pallen voor een 4 - 0 ruststand gezorgd.
De 2e helft had KVV weinig moeite om de zwakke bezoekers in toom te houden. Na een uur voetbal kregen we de rentré van Ricardo Casas die na een lange tijd eindelijk terug kan spelen.
Daar mee zit de heenronde er op die we afsluiten op een gedeelde 8e plaats met 21 punten. Slechts 4 puntjes verwijderd van de top 5. Gezien de talrijke geblesseerden valt alles nog mee. Hopelijk hebben we in de terugronde wat meer geluk en dan zit een Top 5 plaats er zeker in.
De terugronde begint volgende week zondag met de thuiswedstrijd tegen de buren Stal Sport.