Placeholder image

Zondag 19 december

Aftrap: 14:30

VERSLAG

Vandaag werd er in de groupceyssensarena de 1e wedstrijd van de terugronde gespeeld. Hopelijk kunnen we eindelijk eens een reeks neerzetten, want al die gelijke spelen, dat schiet niet op in de rangschikking.
Coach D'Amires wijzigde de ploeg op 1 plaats. Brent Gilissen begon aan de wedstrijd in de plaats van Klevin Sagang die op de reservebank startte. Na de ruime overwinning van verleden week hoopte iedereen op bevestiging
KVV HZ nam onmiddellijk de wedstrijd in handen en drukte de bezoekers terug op eigen helft. Kansen bij de vleet maar het was wachten tot de 27e minuut op een doelpunt. Daar zorgde Ward De Leger voor. KVV ging onmiddellijk op zoek naar een grotere voorsprong maar kende geen geluk in de afwerking. Tot overmaat van ramp liep KVV nog voor de rust tegen 2 dodelijke snelle omschakelingen van Stal. Op het uur zorgde Derwa voor de gelijkmaker en het werd nog erger toen in minuut 39 Tommy Ketels ongelukkig de bal in eigen doel verwerkte. Zo ging Stal gevleid met een 1 -2 voorsprong de rust in.
De 2e helft ging KVV vanaf het eerste fluitsignaal op zoek naar doelpunten. De bezoekers werden gewoon overklast maar de afwerking wilde maar niet lukken. Enkel de ongelukkige Tommy Ketels kon in de 67e minuut zijn eigen doelpunt recht zette, maar verder als de gelijkmaker geraakte de thuisploeg niet meer. Weer een gelijkspel, het 7e al dit seizoen.