Kompetitie - Wedstrijd 3

Zondag 18 september 2022

Aftrap: 15:00

VERSLAG

Met de degradant uit 1ste provinciale Eendracht Mechelen A/D Maas stond er weer een leuke voetbalpartij op het programma. Een perfecte grasmat met regenweer is altijd een topcombinatie voor leuk en snel voetbal. Hierin slaagde vooral Heusden-Zolder. Ze vertrokken vanuit een goede organisatie met voetballende oplossingen en konden hierdoor een goal maken in de eerste helft. Eendracht koos voor de crosssballen met weinig aanvallend rendement. Ook de tweede helft kwam Heusden goed uit de kleedkamer waardoor de 2-0 al na 50min op het scorebord hing. Het werd nog even spannend bij de aansluitingstreffer van Eendracht maar opnieuw zorgde Heusden voor een rustig verloop van de tweede helft door de 3-1 binnen te tikken. Een collectief goede prestatie waarbij pechvogel Jef Cuypers helaas na een korte invalbeurt een enkelblessure heeft opgelopen. Veel beterschap Jef!

Oordeel van het Belang van Limburg:

Een erg volwassen Heusden-Zolder, met de wederoptredende Leroy Schuyten in de basis, won verdiend via goals van Pallen (2x) en uitblinker Vaes. Voor Eendracht, dat voor rust niet thuis gaf, scoorde Peulen.

Man van de match, Tommy Ketels. Heeft de 1-0 aangebracht, was zeer sterk in de verdediging.

Jef Cuypers is uitgevallen met een zware enkel blessure en werd naar de spoed gebracht. Jef was op het uur Ward De Leger komen vervangen maar zijn invalbeurt duurde slechts 12 minuten. Hij had ook al bijna de hele voorbereiding gemist door kwetsuren. De club wenst Jef een spoedig herstel