Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - THES SPORT B
2 - 2
Kompetitie - Wedstrijd 11

Zondag 12 november 2023

Aftrap: 14:30

VERSLAG

KV HZ Heeft vandaag het bezoek gekregen van Thes Sport B. Thes zat in een dipje maar kaapte toch een punt mee naar huis. Vlak voor affluiten stond KVV nog 1 - 2 achter maar in een tumultueus slot kreeg KVV nog een vrije trap. Een klus voor Mike Geybels en die trapte, net als vorige week de verdiende gelijkmaker mooi in de winkelhaak.

De menning van onze T1 Erhan:

Weeral geen thuis overwinning, het lijkt alsof we vervloekt zijn. We hebben de hele wedstrijd gedomineerd, veel meer balbezit gehad, meer kansen gehad en slechts 3 kansen weggegeven waaruit de tegenstander 2x scoort. 1-2 achter gekomen, rode kaart tegen waardoor we nog met 10 tegen 11 hebben gespeeld. Dan kan ik alleen maar trots zijn op de inzet, en de mentale kracht om toch met 10 man 3 opgelegde kansen bijeen te voetballen zonder zelf iets weg te geven. Gelukkig konden we dan uiteindelijk de 2-2 tegen de netten knallen. Het resultaat is niet wat dat we gehoopt hadden, maar ik weet dat al deze pech gaat omslaan. We werken hard, de jongens doen hun best. We gaan vol voor de 3 punten op Paal-Tervant!!

Mening Het Belang van Limburg:

Met een vrije trap in de winkelhaak van Mike Geybels verzekerde Heusden-Zolder (tweede provinciale B) zich in blessuretijd van een 2-2-gelijkspel tegen THES B.

Sposato tekende na een mooie actie voor de lokale voorsprong. Meteen daarop glipte THES-linksachter Ceunen door de buitenspelval. Zijn voorzet werd door Toon Binnemans in twee tijden in doel verwerkt voorbij doelman Deelkens. Die pakte even later nog uit met een goede redding, zodat 1-1 de ruststand bleef. Na de pauze voetbalde een sterker Heusden-Zolder enkele kansjes bij elkaar. De goal viel echter aan de overkant. De diepgestuurde Stef Juressen trapte de 1-2 hoog in doel. In een tumultueuze slotfase gingen de poppen aan het dansen met drie rode kaarten. Thuisspeler Mike Geybels trapte met een vrije trap de 2-2 nog tegen de netten.

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters